De clinic

Een clinic van Manolo Mendez is veel meer dan een gewone clinic!
Manolo deelt zijn kennis graag met anderen. Daarom is een clinic van hem zeer informatief, enorm inspirerend en zal het je kennis verrijken over het trainen van paarden.

Manolo zijn trainingsmethode "Training for Wellness ™is uniek, eenvoudig, helder en begrijpelijk voor alle paarden en mensen. Manolo benadrukt enorm het belang om naar het totale paard te kijken. Zowel fysiek als mentaal, als ook naar het totale management rondom je paard. Zo merk je eerder waar er zich eventuele aandachtspunten bevinden en begrijp je je paard beter. Dit maakt de volgende stap in je training eenvoudiger en makkelijker.

Zowel de paarden als de deelnemers, van alle disciplines of niveaus, zullen tijdens deze clinic een enorme ontwikkeling doormaken.

Toeschouwers worden zeer nauw betrokken bij deze ontwikkeling. (Zeker wanneer je als toeschouwer meerdere dagen komt, kun je hier maximaal getuige van zijn.) Hierdoor doe je ook als toeschouwer zeer veel inspiratie en kennis op. Inspiratie en kennis die je thuis weer toe kan passen op je (verzorg-)paard(-en) en/of in je werk met paarden. 

Manolo onderstreept altijd het belang van samenwerking van de specialisten om het paard heen. Daarom is deze clinic ook zeer interessant voor trainers, juryleden, hoefsmeden, osteopaten, dierenartsen, zadelmakers e.a.

Locatie:
Landelijke rijvereniging Nimmerdor
Kerkepad 3
3832 RH Leusden

Organisatie:
Jacqueline Kruijsse: 06 41312651
E-mail: manolomendezclinicnederland@gmail.com

Translate This Page

© Copyright Manolo Mendez clinic Nederland